Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Bucium, REŢINUT de poliţiştii din Cîmpeni. A intrat în casa unui cetăţean din comună şi i-a furat portofelul cu bani

Publicat

arestat, catuse Un tânăr de 25 de ani din comuna Bucium a fost reţinut de poliţiştii din Cîmpeni, după ce la sfârşitul săptămânii trecute a furat din locuinţa unui cetăţean un portofel. Tânărul este cunoscut cu antecedente penale şi mai este cercetat în alte dosare ce privesc fapte de furt.

Luni, poliţiştii Postului de Poliţie Bucium l-au identificat şi reţinut pe un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Bucium, care este bănuit de comiterea unui furt din locuinţă, faptă sesizată poliţiei la data de 24 ianuarie.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în seara zilei de 23 ianuarie, în jurul orelor 23.00, C.V.N., a pătruns prin efracţie în locuinţa unui cetăţean din comuna Bucium, iar din camera în care dormea proprietarul, a sustras un portmoneu în care era suma de 1.800 de lei.

Faţă de C.V.N., care este cunoscut cu antecedente penale şi care mai este cercetat în alte dosare ce privesc fapte de furt, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de marţi, urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a tânărului precum şi în vederea recuperării prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax