Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Bucureşti, cu dosar penal la Alba Iulia. Şi-a alimentat maşina dintr-o staţie de carburanţi din oraş şi a plecat fără să plătească

Publicat

benzina Un tânăr de 31 de ani din București s-a ales cu dosar penal la Alba Iulia, după ce a alimentat autoturismul dintr-o staţie de carburanţi din oraş şi a plecat fără să plătească. Incidentul s-a petrecut în 7 iunie, iar poliţiştii l-au identificat în 21 august.

Potrivit IPJ Alba, la data de 21.08.2015, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe S.A.O., de 31 de ani, din municipiul Bucureşti, care este bănuit de comiterea unui furt de combustibil prin care a cauzat un prejudiciu în valoare de 220 lei.

În 7 iunie, la ora 14.50, şi-a alimentat autoturismul într-o staţie de carburanţi din municipiul Alba Iulia, însă a plecat fără a plăti.

În cadrul activităţilor de cercetare desfăşurate de poliţişti, prejudiciul a fost recuperat integral.

Pe numele lui S.A.O. a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax