Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Tânăr din Câmpeni condamnat la închisoare cu SUSPENDARE pentru CORUPERE sexuală de MINORI

Publicat

Un tânăr din orașul Câmpeni, județul Alba, a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru corupere sexuală de minori. Fapta care l-a dus pe tânăr în fața justiției și a unei condamnări, se pare că a fost un joc cu tente sexuale alături de doi minori.

Judecătoria din Câmpeni l-a condamnat în luna mai pe Sorin M. din Câmpeni, la 2 ani și 4 luni de închisoare cu suspendare, pentru corupere sexuală de minori.

Potrivit unor surse judiciare, se pare că Sorin M. a organizat alături de doi băieți minori, unul dintre ei fiind vecinul său, jocuri cu tente sexuale.

Jocuri ce au condus la acuzarea tânărului pentru corupere sexuală de minori. În data de 8 mai 2018, Tribunalul Câmpeni a hotărât condamnarea sa la 2 ani și patru luni de închisoare cu suspendare timp în care se va afla sub control judiciar și despăgubiri civile cerute de părinții celor două victime.

„Condamnat inculpatul MSR la următoarele pedepse: 1 an închisoare pentru comiterea infracţiunii prevăzute de art 221 alineatul 1 Cod Penal; 2 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii prevăzută de art 221 alineatul 1 şi alineatul 2 litera a Cod Penal. Potrivit art 38 alineatul 2 cod penal şi srt 39 alineatul 1 litera b Cod Penal aplică pedeapsa cea mai grea aceea de 2 ani închisoare la care se adaugă un spor de o treime din cealaltă pedeapsă respectiv de 4 luni, astfel că pedeapsa care se aplică în cauză va fi de 2 ani şi 4 luni închisoare. Potrivit art 91 şi 92 Cod Penal dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere stabilind termen de supraveghere de 3 ani acesta urmând a se calcula începând cu data rămânerii definitive a hotărârii. Pe durata termenului de supraveghere inculpatul va respecta măsurile de supraveghere prevăzute la art 93 alineatul 1 litera a – e Cod Penal. Impune ca pe durata termenului de supraveghere inculpatul să execute obligaţia prevăzută la art 94 alineatul 2 litera a Cod Penal. Pe durata termenului de supraveghere inculpatul va presta 80 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii. Supravegherea se va realiza în condiţiile art 94 Cod Penal. Se vor aduce la cunoştinţa inculpatului dispoziţiile art 96 Cod Penal şi art 97 Cod Penal privind revocarea ori anularea suspendării executării pedepsei sub supraveghere. Stabileşte pentru inculpat pedeapsa complementară constând în interzicerea exercitării drepturilor prevăzute la art 66 aliniatul 1 literele a, b şi f cod penal pentru o perioadă de doi ani acestea urmând a se executa începând cu data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare. Stabileşte pentru inculpat pedeapsa accesorie constând în interzicerea exercitării drepturilor prevăzute la art 66 alineatul 1 litera a, b şi f Cod Penal. Admite in parte acţiunea civilă şi obligă inculpatul la plata de despăgubiri civile. Onorariile pentru apărător din oficiu în favoarea persoanelor vătămate şi inculpatului vor fi suportate din fondul special al Ministerului Justiţiei. Obligă inculpatul la plata cheltuielilor judiciare în favoarea statului.”

Acum dosarul a ajuns pe rolul instanței superioare, la Curtea de Apel Alba Iulia, unde apelanți sunt inculpatul Sorin și un reprezentant legal a unuia dintre cei doi minori.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bily

    vineri, 29.06.2018 at 09:43

    Are tupeu sa faca apel? Cam putin 2 ani si 4 luni… Si cu suspendare! Daca erai in tari barbare ca tarile Orientului Mijlociu, nu scapai asa usor, dar intr-o tara „civilizata” totul e posibil. Halal Justitie! Ma intreb daca era vreunul dintre copii magistratului, tot asta era verdictul?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax