Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Câmpeni, cu dosar penal, după ce a condus un autoturism neînmatriculat. A fost prins de polițiștii din Alba Iulia

Publicat

politie

masina politie rutiera Un tânăr de 27 de ani din Câmpeni a fost oprit de poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, în timp ce conducea un autovehicul neînmatriculat. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru fapta comisă.

Luni, 11 mai, în jurul orelor 11.00, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, în timp ce desfășurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe DN 74, pe raza localităţii Şard, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism ce avea montate plăcuţe provizorii de înmatriculare.

Şoferul autoturismului nu a respectat semnalul poliţistului, continuându-şi drumul, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea sa.

În cele din urmă, acesta a oprit pe un teren viran şi a fost identificat în persoana lui M.F.V., de 27 de ani, din Câmpeni.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de tânăr nu este înmatriculat în circulaţie, motiv pentru care, faţă de M.F.V. a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax