Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Tânăr din Câmpeni, locul I la Campionatul național de spinning de pe mal. Radu Boncuț va reprezenta România la competiția mondială

Publicat

Un tânăr pescar din Câmpeni a devenit campion național, după participarea la etapele competiției de spinning de pe mal, organizate în acest an. Radu Boncuț spune că nu a fost ușor să obțină această performanță. 

”Câteva cuvinte despre anul acesta competițional din cadrul Campionatului Național de Spinning de pe Mal organizat de Liga Română de Spinning.

Ce pot spune, că a fost un an frumos, dar și greu în același timp! Am reușit să obțin titlul de campion național, dar nu a fost deloc ușor.

Ne-am luptat până la ultima etapă, pentru a ne obține locul în Lotul care va reprezenta anul viitor România la campionatul mondial din Bosnia!

Țin să felicit membrii lotului: Attila Kerekes, Roberto de Bortoli, Laurențiu Crișan, Cristi Trombițaș”, a scris Radu Boncuț, pe rețeaua de socializare.

Radu participă la Campionatul Național de Spinning, organizat de Liga Română de Spinning, de trei ani.

Cum a reușit să obțină performanța

La competiția națională din acest an, a reușit să obțină titlul de campion național, după cinci etape, fiecare cu câte opt manșe, desfășurate în diferite locații din țară.

”Nu a fost ușor. Au fost concursuri în cinci etape, iar peștele are comportament diferit, în ape diferite. Sunt ore întregi de pregătire și concentrare”, a spus Radu, pentru Alba24.ro.

Campionatul național de spinning de pe mal a cuprins, în acest an, etape la Slatina, pe Râul Doamnei, în luna mai, apoi în iunie pe râul Buzău (Vama Buzăului), în iulie pe râul Arieș la Câmpeni, în august pe râul Bistrița Aurie la Cârlibaba și în septembrie pe râul Moldova.

Radu are 31 de ani, este din Câmpeni și a mărturisit că a fost pasionat de pescuit încă de când era copil. A început cu ”fly fishing” și acum trei ani a intrat în competiția de spinning.

Va reprezenta România, anul viitor, în lotul național, la campionatul mondial din Bosnia.

foto: Radu Boncuț/ Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax