Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Tânăr din Câmpeni, reținut pentru înșelăciune. Le-a promis păgubiților tot ce doreau aceștia, dar nu a rezolvat nimic

Publicat

Un tânăr din Câmpeni, cercetat pentru fapte de înșelăciune, a fost reținut de polițiști. Oamenii legii spun că le-a promis unor cetățeni cazări la prețuri avantajoase, achiziționarea de bunuri ieftine și înscrierea la cursurile unor școli de șoferi.

La data de 28 mai 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Câmpeni au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 29 de ani, din Câmpeni, care este cercetat pentru înșelăciune, fapte prin care a cauzat unui număr de 6 persoane un prejudiciu de peste 21.000 de lei.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în perioada 2019 – 2020, ar fi determinat victimele să-i dea diverse sume de bani în schimbul promisiunilor de le închiria spații turistice, a-i înscrie la școli de șoferi sau a intermedia achiziționarea unor bunuri la prețuri avantajoase.

În cursul zilei de ieri, 28 mai, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul tânărului, de unde au ridicat mijloace de probă, care urmează să fie folosite în cadrul anchetei penale.

Urmează ca azi, 29 mai, persoana reținută să fie prezentată în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax