Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Tânăr din Cîlnic, înjunghiat de un consătean, într-o parcare din Sebeş. Agresorul a fost reţinut şi este cercetat penal

Publicat

Un conflict spontan între doi bărbaţi din Cîlnic s-a sfârşit cu reţinerea unuia dintre ei de către poliţişti şi internarea celuilalt în spital, după ce a fost înjunghiat cu un cuţit în stomac. Scandalul a pornit într-o parcare de camioane din Sebeş.

Joi, la ora 20.24, Poliţia municipiului Sebeş a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în jurul orei 19.40, într-o parcare de camioane situată pe strada Industriilor din municipiul Sebeş, între doi bărbaţi s-a produs un conflict spontan în timpul căruia unul a fost lovit cu un cuţit în zona abdominală.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că joi seara, Victor L. (37 de ani), din comuna Cîlnic, pe fondul unui conflict spontan avut cu victima, S.A. (25 de ani), din aceeaşi comună, i-a aplicat o lovitură de cuţit care i-a cauzat o plagă înjunghiată în zona abdominală.

În urma agresiunii, victima a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, medicii stabilind că leziunile suferite pot fi de natura celor care pun în primejdie viaţa.

Cauza a fost declinată în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, care a dispus faţă de Victor L. punerea în mişcare a acţiunii penale şi a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care  s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporalã a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publicã, a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tãiere, împungere sau lovire.

UPDATE: Victor R., de 37 de ani, din comuna Cîlnic a fost depus, vineri, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţia Judeţean Alba, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile,  sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi port fără drept al cuţitului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax