Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Cluj, cu dosar penal în Alba. A furat 60 de litri de motorină din rezervorul unui camion parcat

Publicat

motorina

Un tânăr din judeţul Cluj care a sustras 60 de litri de motorină din rezervorul unui camion parcat pe raza comunei Poşaga a fost prins de poliţiştii din Alba. Prejudiciul a fost recuperat.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Posturilor de Poliție Sălciua și Poșaga a fost depistat un bărbat de 27 de ani, din comuna Băişoara, judeţul Cluj, ca persoană bănuită de săvârşirea unei infracțiuni de furt.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 13/14 februarie, în jurul orei 1.00, ar fi sustras 60 de litri de motorină din rezervorul unui camion care era parcat raza comunei Poșaga.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit persoanei vătămate, iar faţă de bărbat cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax