Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Cluj, REȚINUT de polițiștii din Ocna Mureș după ce ar fi condus un autoturism cu numere false, fără să posede permis

Publicat

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș l-au reținut pe un tânăr de 21 de ani care, de două ori, ar fi condus un autoturism, fără să posede permis de conducere. Autoturismul nu era înmatriculat în circulație și avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 august 2020, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, față de un tânăr de 21 de ani, din comuna Viișoara, județul Cluj, care locuiește fără forme legale pe raza comunei Lunca Mureșului, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu număr de înmatriculare fals.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 19/20 august ar fi condus un autoturism neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, pe raza comunei Lunca Mureșului și fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta, nu se află la prima abatere de acest gen, întrucât la data de 30 iulie 2020 ar fi săvârșit aceiași faptă.

Urmează ca în cursul zilei de vineri, 21 august, reținutul să fie prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax