Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din comuna Bistra, condamnat la 3,6 ani de închisoare pentru tentativă de omor

Publicat

Un tânăr de 24 de ani din comuna Bistra a ajuns după gratii, fiind condamnat la 3,6 ani de închisoare, pentru tentativă de omor. În 18 aprilie 2017, l-a lovit cu un cuţit pe alt tânăr, la intrarea în comuna Albac. Motivul conflictului ar fi fost gelozia.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Politiei Oraşului Cîmpeni, sprijiniţi de poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni l-au identificat şi reţinut, în 25 ianuarie, pe un tânăr de 24 de ani, din comuna Bistra, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta a fost condamnat de Tribunalul Alba, la 3,6 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor. Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

„În fapt, s-a reţinut că, în data de 18.04.2017, în jurul 19.00, în timp ce se afla la intrarea în comuna Albac, judeţul Alba, în zona Râului Arieş, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul Purel Iulian Marian a lovit-o pe persoana vătămată T.T.D. (un tânăr de 23 de ani din Cîmpeni – Bonceşti, n.r.), cu un cuţit în abdomen şi spate, cauzându-i două plăgi penetrante, una abdominală şi cealaltă axilară posterioară stânga. Leziunile necesită 16-18 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii, punându-i în primejdie viaţa victimei”, preciza Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

Conflictul ar fi pornit din cauza geloziei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax