Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din comuna Bucium REŢINUT de poliţişti, după un SCANDAL violent la Abrud. I-a agresat pe alţi doi tineri din oraş

Publicat

BataieUn tânăr de 26 de ani din comuna Bucium a fost reţinut de poliţişti, după ce a provocat un scandal într-un local public din Abrud. I-a lovit pe doi tineri cu capul de geamurile localului şi de un autoturism.

Poliţia Oraşului Abrud a fost sesizată marţi dimineaţa, de către doi tineri, de 34 şi 24 de ani, ambii din Abrud, cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, în timp ce se aflau în faţa unui local public din oraş, au fost acostaţi de către C.S., de 26 de ani, din comuna Bucium, care i-a agresat, transmite IPJ Alba.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că C.S. a avut un comportament violent şi i-a lovit pe cei doi tineri cu capul de gemurile localului public şi de un autoturism ce era parcat în apropiere.

Poliţiştii au întocmit faţă de C.S. dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe şi au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate