Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din comuna Ciuruleasa, REŢINUT pentru furt de lemn. A sustras material lemnos depozitat de o firmă pe un teren din zonă

Publicat

lemn politia

lemn politia Un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Ciuruleasa a fost reţinut pentru furt de lemn. A sustras de mai multe ori material lemnos de pe rampa primară de depozitare aparţinând unei societăţi comerciale.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 10 iunie, poliţiştii Postului de Poliţie Ciuruleasa au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de un tânăr de 21 de ani, din comuna Ciuruleasa, cercetat pentru comiterea unei infracțiuni de furt calificat cu un prejudiciu de 5.500 de lei.

În perioada 27 mai – 9 iunie 2017, pe timp de noapte, s-a deplasat, de mai multe ori, în locul numit „Valea Căruţii” şi a sustras material lenos, din specia fag, din rampa primară de depozitare ce aparţine unei societăţi comerciale din comună.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a tânărului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax