Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din comuna Horea, prins băut și fără permis, la volanul unei mașini neînmatriculate. Este cercetat penal

Publicat

Un tânăr din comuna Horea este cercetat penal pentru cumul de infracțiuni rutiere. A fost prins în trafic, băut, fără permis, la volanul unei mașini cu numere de înmatriculare provizorii expirate.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri din Câmpeni, în timp ce acționau împreună cu polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, l-au depistat pe un tânăr de 25 de ani, din comuna Horea, care conducea, pe raza comunei, un autoturism, cu numărul de circulație provizoriu expirat și fără să dețină permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În urma testării tânărului, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și  conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax