Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din comuna Ighiu, cu dosar penal după ce a provocat ACCIDENT cu alcool “la bord” şi a fugit de la locul faptei. Un pasager a fost rănit

Publicat

politia Un tânăr în vârstă de 24 de ani din comuna Ighiu este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsierea locului accidentului, în urma unui eveniment rutier petrecut miercuri dimineaţa, la Şard. Aflat la volanul unei maşini, sub influenţa alcoolului, acesta a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu autoturismul de un stâlp de electricitate. Nu a anunţat accidentul la poliţie, însă un pasager a ajuns la spital cu leziuni.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, în jurul orei 9.45, poliţia a fost sesizată de către reprezentanți ai Spitalului Judeţean Alba, cu privire la faptul că la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului s-a prezentat o persoană care a declarat că a fost victima unui accident rutier ce a avut loc pe raza localităţii Şard.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că miercuri dimineaţa, în jurul orei 5.00, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Şard – Ighiu, L.A.R., de 24 de ani, din comuna Ighiu, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu stâlpul de electricitate din dreptul imobilului cu numărul 166.

În urma accidentului Z.I.T., un bărbat în vârstă de 36 de ani, pasager pe scaunul din dreapta faţă a autoturismului, a suferit o fractură de claviculă şi mai multe contuzii.

Accidentul nu a fost sesizat poliţiei, iar şoferul autoturismului a fost identificat ulterior, la domiciliul său. Acesta a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe de sânge.

Faţă de L.A.R. a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate