Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Tânăr din comuna Lupșa, REȚINUT de polițiști după ce a împușcat doi cai despre care credea că sunt cerbi

Publicat

Un tânăr din comuna Lupșa a fost reținut de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase. Ar fi împușcat doi cai pe care, ajutat de un alt bărbat, i-ar îngropat, pentru a-și ascunde urmele faptelor. Tânărul va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 26 aprilie 2020, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 21 de ani, din comuna Lupșa, care este cercetat pentru braconaj cinegetic, uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, uz de armă letală, fără drept și violare de domiciliu.

Se pare că, în seara zilei de 21 aprilie 2020, tânărul, care este deținător legal de armă de vânătoare, s-ar fi deplasat pe raza localităților Sărtaș și Valea Lupșii, pentru a vâna, fără însă a deține o autorizație.

Tânărul ar fi împușcat doi cai, care aparțineau unei familii din Valea Lupșii, aflați la pășunat, confundându-i, cel mai probabil, cu vânat.

Ulterior, bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței proprietarilor animalelor, după care s-a întors la animale și l-a ucis pe unul dintre cai, care inițial fusese doar rănit.

Pentru a ascunde urmele faptelor sale, tânărul, ajutat de un bărbat de 40 de ani, din comuna Lupșa, a îngropat animalele moarte și a mascat zona cu vegetație.

Reținutul va fi prezentat azi, 27 aprilie 2020, în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax