Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din comuna Lupșa, reţinut pentru furt. A sustras bunuri în valoare de 2.500 de lei, din magazia unui localnic

Publicat

furt casaUn tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna Lupșa a fost reținut de polițiști, fiind cercetat pentru furt. Acesta a pătruns într-o magazie şi a sustras bunuri în valoare de 2.500 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în cea mai mare parte.

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 octombrie, poliţiştii Postului de Poliţie Lupşa au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de I.N., de 20 de ani, din comuna Lupşa, care este bănuit de comiterea unui furt prin care a cauzat un prejudiciu în valoare de 2.500 de lei.

În noaptea de 6/7 martie, a pătruns într-o magazie lăsată neasigurată, aparţinând unui cetățean din localitatea Valea Lupşii şi a sustras un motoferăstrău mecanic şi un cablu electric cu o lungime de 20 de metri.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90%, iar faţă de I.N. poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să-l prezinte Parchetului de lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a lui I.N.

„Stimaţi cetăţeni, pentru a nu deveni victime ale infracţiunilor de furt din locuinţă sau din anexe ale locuinţei, poliţia vă recomandă să montaţi sisteme de închidere corespunzătoare şi să nu le lăsaţi descuiate, chiar dacă vă aflaţi la domiciliu!”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax