Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din comuna Roșia Montană sancționat de jandarmi cu 500 de lei. A intrat în hala unei firme ca să fure fier

Publicat

masini jandarmi Un tânăr din satul Dăroaia, Roșia Montană, a intrat în incinta unei unităţi de preparare minereu situată pe raza comunei Roşia Montană. În jurul orei 21.00, anunţat fiind de personalul de pază, un echipaj de jandarmerie l-a depistat într-o hală pe tânărul de 27 de ani.

Bărbatul le-a spus jandarmilor că a intrat în hală cu intenţia de a colecta resturi metalice şi a le valorifica ulterior în interes personal. Nefiind la prima abatere de acest gen bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei.

Personalul de pază a relatat jandarmilor că nu este prima dată când persoane sau grupuri de persoane încearcă să sară gardul societăţii comerciale pentru a aduna resturi metalice şi lemnoase, existând şi situaţii în care acestea au devenit agresive, au înjurat şi au ameninţat cu acte de violenţă.

În consecinţă, Jandarmeria Alba atenționează că, în continuare, zona va fi monitorizată atent de echipajele de jandarmerie, iar acestea vor acţiona prompt pentru prevenirea şi combaterea faptelor care exced cadrului legal.

Totodată, potrivit Codului penal, pătrunderea fără drept, în orice mod, în oricare dintre sediile unde o persoană juridică sau fizică îşi desfăşoară activitatea profesională ori refuzul de a le părăsi la cererea persoanei îndreptăţite constituie infracţiune (violarea sediului profesional ) şi, în unele cazuri, se pedepseşte cu închisoare de până la 3 ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax