Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din comuna Unirea, cercetat de poliţişti după ce a furat autoutilitara firmei la care lucra, a condus fără permis şi a provocat accident

Publicat

pol

Un angajat al unei societăți comerciale din Alba Iulia a sustras, marți, o autoutilitară ce aparținea firmei la care lucra și a condus-o pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere. Bărbatul de 21 de ani a provocat un eveniment rutier minor, soldat cu avarierea ușoară a autoutilitarei. În prezent, este cercetat de polițiști pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi părăsirea locului accidentului ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni.

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au fost sesizați miercuri, în jurul orei 13.30, de către reprezentantul unei societăţi comerciale din municipiu, cu privire la faptul că unul dintre angajaţii societăţii a sustras o autoutilitară aparținând societății şi a condus-o pe drumul public, fără a deţine permis de conducere.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în seara zilei de marți, în jurul orelor 19,00, K.A., de 21 de ani din comuna Unirea, judeţul Alba, angajat ca şi muncitor necalificat la societatea administrată de reclamant, a sustras autoutilitară din curtea societăţii şi a condus-o până în municipiul Aiud, de unde s-a întors spre Alba Iulia.

Pe drumul de întoarcere tânărul a fost implicat într-un eveniment rutier minor, soldat cu avarierea uşoară a autoutilitarei la nivelul oglinzii retrovizoare şi al oblonului caroseriei, avarii despre care conducătorul auto susţine că au fost produse în urma coliziunii cu un TIR ce era staţionat pe marginea Drumului Naţional 1.

Pe numele lui K.A. au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt, faptă prevăzută și pedepsită de art. 210 Cod Penal, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi părăsirea locului accidentului ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax