Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din comuna Vinţu de Jos, condamnat la închisoare cu executare după ce a înjurat doi poliţişti şi a avariat maşina Poliţiei

Publicat

motocicleta

motocicleta Un tânăr în vârstă de 29 de ani din comuna Vinţu de Jos a fost condamnat la închisoare cu executare, într-un dosar de ultraj. A fost acuzat că a avariat o maşină a Poliţiei şi i-a înjurat pe doi poliţişti care l-au urmărit în trafic, după ce nu oprise la semnalul acestora, în timp ce circula pe o motocicletă. Decizia Judecătoriei Alba Iulia nu este definitivă.

Tânărul a ajuns în atenţia instanţei după un incident din august 2015. Potrivit autorităţilor de anchetă, aflat pe o motocicletă, acesta un a oprit la semnalul unui echipaj de poliţie, care derula un control în trafic. Şi-a continuat drumul până la domiciliul său din comuna Vinţu de Jos, locaţie până la care a fost urmărit de poliţişti.

Acolo, din curtea locuinţei, tânărul a aruncat cu o bucată de ţiglă în direcţia poliţiştilor, avariind maşina în care se aflau aceştia, după care a continuat să aibă un comportament violent. A ieşit în stradă unde i-a ameninţat pe poliţişti şi le-a adresat injurii, motiv pentru care s-a trecut la imobilizarea sa, acesta fiind încătuşat şi condus la sediul Postului de Poliţie Vinţu de Jos.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte motocicleta pe care a condus-o.

A fost arestat preventiv şi trimis în judecată.

În 26 ianuarie 2016, Judecătoria Alba Iulia a pronunţat prima decizie în dosar.

Radu Nicolae Moldovan a fost condamnat la pedeapsa rezultantă de un an şi 9 luni de închisoare cu executare. Inculpatul a primit 6 luni de închisoare pentru conducerea motocicletei fără permis, 3 luni de închisoare pentru distrugere şi 9 luni de închisoare pentru ultraj. Instanţa a aplicat pedeapsa cea mai mare de 9 luni de închisoare pe care a sporit-o la 1 an şi 3 luni. Judecătorii au mai revocat supendarea condiţionată a unei pedepse anterioare de 6 luni închisoare la care fusese condamnat acesta în 2012, în final rezultând pedeapsa de 1 an şi 9 luni după gratii.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel.

sursă: adevărul.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. APA

    joi, 28.01.2016 at 06:21

    Felicitari instantei pentru pedeapsa aplicata!La multi ani……la smecherii din trafic!

  2. el

    vineri, 29.01.2016 at 16:08

    Sti dcare e treaba … Da trebuie respectati politisti sunt deacord cu asta … Numai ca apare o problama. Sobolanii astia din trafic nu is politisti is niste retarzi cu uniforma . Cine so iesit vreodata din tara asta de cacat sunt sigur ca imi dau dreptate …exista o diferenta enorma dintre ” albastri” nostri si niste politisti adevarati . Problema e ca politisti sunt ca doctorii ca parlamentari ca orice functionar public . Intr-o tara normala sa zicem germania dureaza maxim 5-10 minute sa intemeiezi un asa zis PFA . Aici ???? :))) mai bine te angajezi … E o tara de lumea a3-a … E normal ce se intampla . Sfatul meu e sa parasiti tara asta cu orice ocazie 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax