Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Cugir, cercetat de polițiști. A fost prins în timp ce conducea un autoturism, având un permis fals

Publicat

permis

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Cugir este cercetat de polițiști după ce a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, fără să posede permis de conducere. Acesta le-a prezentat polițiștilor un permis fals. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 28 septembrie 2020, în jurul orei 18:10, polițiștii de siguranță publică din Cugir în timp ce acționau pe strada Vasile Alecsandri din oraș, au oprit, pentru control, un autoturism, condus de un tânăr de 27 de ani, din Cugir.

Tânărul le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de către autoritățile din Ungaria care a ridicat suspiciuni cu privire la autenticitatea sa.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și uz de fals.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax