Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Cugir, CERCETAT de polițiști. A furat o mașină și a făcut accident. Nu avea permis și era băut

Publicat

Nu avea permis de conducere, era băut și a furat un autoturism din spălătoria la care lucra, după care a făcut și accident. Un tânăr din Cugir este cercetat pentru comiterea acestor infracțiuni.

Un tânăr de 33 de ani din Cugir, angajat al unei spălătorii auto, ar fi sustras un autoturism taxi lăsat la spălat și l-a condus spre Șibot.

În jurul orei 5.30 a pierdut controlul asupra acestuia , a intrat în poarta unui imobil din localitatea Vinerea și a acroșat și un autoturism parcat în fața acesteia, după care a părăsit locul accidentului.

Ulterior a fost identificat de polițiști, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere. În momentul de față, tânărul este audiat la Poliția Cugir.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru furt în scop de folosință, distrugere din culpa, conducere fără permis și conducere sub influenta alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Apocalipsa lui Rika

    sâmbătă, 11.11.2017 at 11:08

    si fuga de la acident ? cati ani ia ? ia sper macar 50 ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax