Connect with us
Publicitate

CUGIR

Tânăr din Cugir, cercetat pentru furt. A sustras peste 80 de litri de motorină dintr-un camion parcat

Publicat

Un tânăr din Cugir s-a ales cu dosar penal după ce ar fi furat peste 80 de litri de motorină dintr-un camion parcat în Vinerea. Polițiștii au recuperat prejudiciul. 

Potrivit IPJ Alba, luni, 19 septembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Cugir au identificat un tânăr de 20 de ani, din Cugir, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată la data de 16 august 2022.

În noaptea de 15/16 august 2022, tânărul ar fi desfăcut bușonul rezervorului unui camion care era parcat pe o stradă din localitatea Vinerea și ar fi sustras peste 80 de litri de motorină.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit păgubitului, iar față de tânăr cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat precum și în vederea stabilirii întregii sale activități infracționale.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax