Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Cugir, cercetat pentru mai multe furturi de maşini, reţinut din nou de Poliţie

Publicat

furt masina

Un tânăr din Cugir care are “obiceiul” de a fura maşini pentru a se deplasa în diferite locaţii, după care fie le lasă de unde le-a luat, fie pe drum, a ajuns din nou în atenţia Poliţiei. Era cercetat sub control judiciar pentru aceste fapte, aşa că a mai furat un autoturism. Acum, oamenii legii l-au reţinut din nou.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din Cugir l-au reţinut pe un tânăr din oraş care, în noaptea de 17/18 martie, a furat un autoturism, l-a condus pe străzile din oraş după care l-a lăsat în locul din care îl furase. Tânărul este acelaşi care, în data de 6 februarie, a fost reţinut de poliţişti după ce a furat, în scop de folosinţă, 3 maşini.

Cea mai recentă faptă a fost sesizată la Poliţia Cugir în 20 martie. Un cetăţean din oraş le-a spus poliţiştilor că, în perioada 17-20 martie, persoane necunoscute i-au sustras şi folosit autoturismul pe care-l lăsase parcat în spatele blocului în care locuieşte.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe tânărul M.R., de 21 de ani, din Cugir, ca persoană bănuită de comiterea furtului. În noaptea de 17/18 martie a.c., folosind chei potrivite, acesta ar fi sustras autoturismul, s-ar fi deplasat până în Orăştie, fără să posede permis de conducere, iar în jurul orelor 4.30 l-a parcat în locul de unde-l luase.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis şi l-au reţinut pentru o perioadă de 24 de ore.

Întrucât el este cercetat  sub măsura controlului judiciar şi pentru alte furturi în scop de folosinţă, urmează să fie informă instanţa de judecată cu privire la încălcarea măsurii preventive.

În ceea ce priveşte fapta sesizată în 6 februarie, tânărul ar fi intrat prin efracţie într-un autoturism, în noaptea de ¾ februarie 2018, l-a condus pe raza orașului Cugir şi în afara localităţii, iar ulterior, l-a abandonat în localitatea Vinerea, fără a-i produce avarii şi fără a sustrage bunuri din acesta.

Faţă de M.R., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tânărul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Alba, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere legală, acesta fiind cercetat si în alte 2 dosare penale aflate în diferite stadii de soluţionare pentru săvârşirea unor infracţiuni similare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax