Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Cugir, decoperit pe stradă căzut la pământ și cu lovituri în zona capului. Polițiștii au demarat cercetările

Publicat

Un tânăr de 21 de ani din Cugir a fost descoperit, sâmbătă,  căzut la pământ și cu lovituri în zona capului, într-o zonă de blocuri din oraș. Acesta se pare că ar fi fost victima unei altercații ce a  avut loc sâmbătă noapte între mai multe persoane, iar polițiștii au demarat deja cercetările. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Alba.

Sâmbătă, la ora 1.00, Poliția Oraşului Cugir a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un cetăţean din Cugir, despre faptul că în apropierea blocului unde locuieşte, între mai mulţi tineri are loc o altercaţie.

La faţa locului s-a deplasat patrula de siguranţă publică care l-a găsit pe D.A.M., de 21 de ani, din Cugir, căzut la pământ, prezentând o plagă în zona capului. Acesta a fost transportat cu ambulanţa la spitalul din Cugir, de unde a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Judeţean Alba, fiindu-i acordate îngriji medicale de specialitate, în prezent starea acestuia fiind stabilă.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că în noaptea de 19/20 octombrie, între 4 bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 45 de ani, pe de o parte şi alţi 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, pe de altă parte, toţi din Cugir, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-a produs o altercaţie generată de discuţii contradictorii referitoare la prietena unuia dintre ei.

În timpul acestui conflict, D.A.M., care nu era participant la încăierare, a fost lovit cu o piatra în zona capului de către Tudor D., de 20 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări faţă de cele 9 persoane participante la conflict, sub aspectul comiterii infracţiunii de încăierare. În ceea ce priveşte agresiunea comisă asupra lui D.A.M., încadrarea juridică finală a faptei urmează să fie făcută în funcţie de evoluţia stării lui de sănătate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax