Connect with us
Publicitate

CUGIR

Tânăr din Cugir, în arest la domiciliu, cercetat pentru viol. Ar fi profitat de o minoră de 10 ani

Publicat

agresiune fetita

Un tânăr de 18 ani, din Cugir a fost pus sub arest la domiciliu, fiind cercetat pentru viol. Acesta ar fi profitat de o minoră în vârstă de 10 ani și 11 luni, și în schimbul unei sume de bani, i-ar fi propus acesteia să întrețină un act sexual.

Potrivit procurorilor care anchetează cazul, în 1 octombrie, în jurul orei 18.00, într-un parc din Cugir, tânărul aflat sub influența băuturilor alcoolice i-ar fi propus minorei să întrețină anumite raporturi sexuale în schimbul unei sume de bani, fapt pe care minora l-a acceptat.

În această situație, procurorii de la Judecătoria Alba Iulia consideră că tânărul a ”profitat de imposibilitatea victimei de a exprima un consimţământ valabil raportat la vârsta fragedă și lipsa de dezvoltare psiho-sexuală”, se arată într-un extras din actele de urmărire penală.

Pe numele tânărului în cauză, anchetatorii au cerut arestarea preventivă, dar magistrații de la Judecătoria Alba Iulia au respins propunerea și l-au plasat pe acesta în arest la domiciliu.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii arestului la domiciliu sunt etape procesuale reglementate în Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual necesar pentru administrarea probatoriului şi prevenirea săvârşii unor alte infracţiuni, iar aceste acte şi măsuri de urmărire penală nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax