Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Cugir, REŢINUT de Poliţie. A distrus uşa unui local din oraş şi a provocat scandal

Publicat

arestat catuse

Un tânăr de 31 de ani din Cugir a fost reţinut, joi, de poliţişti, în urma unui scandal pe care acesta l-a provocat la un local din oraş. Nu este la prima problemă cu legea, a mai fost cercetat de Poliţie şi anul trecut.

Potrivit IPJ Alba, Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Cugir au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 31 de ani, din Cugir, car este bănuit de comiterea infracțiunilor de  distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Acesta ar fi provocat, luni seara, un scandal în incinta unui local public din Cugir şi ar fi distrus uşa de acces în local.

Bărbatul nu este la prima faptă de natură penală, în cursul anului 2017 fiind cercetat de poliţişti pentru săvârşirea de infracţiuni cu violenţă şi împotriva patrimoniului.

De asemenea, acesta a mai fost sancţionat contravenţional, pentru provocarea de scandal în diferite locuri publice din Cugir.

Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax