Connect with us
Publicitate

CUGIR

Tânăr din Cugir, reținut pentru agresiune și furt. Ce s-a întâmplat după ce a intrat în locuința fostei iubite

Publicat

Un tânăr din Cugir a fost reținut de polițiști. pentru lovire sau alte violențe și furt. Acesta încălcase și un ordin de protecție.

Potrivit IPJ Alba, marți, 5 decembrie, polițiștii din Cugir au fost sesizați, de către o tânără de 23 de ani, din Cugir, cu privire la faptul că a fost agresată de către fostul partener.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, în jurul orei 20.50, bărbatul, în vârstă de 29 de ani, ar fi pătruns în locuința tinerei și ar fi agresat-o.

Ulterior, i-ar fi sustras geanta în care avea bunurile personale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat și faptul că bărbatul a încălcat ordinul de protecție, emis de o instanță de judecată, la data de 14 septembrie 2023. Prin acesta i-a fost interzis să se apropie de tânără, la o distanță mai mică de 50 de metri.

Față de bărbat, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, furt calificat și încălcarea ordinului de protecție.

Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax