Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Cut, REŢINUT pentru violenţă în familie. Şi-a lovit fratele de mai multe ori, cu un obiect ascuţit

Publicat

catuse

Un tânăr din Cut a fost reţinut de poliţişti pentru violenţă în familie. Şi-a lovit fratele mai mic, de mai multe ori, cu un obiect ascuţit. Magistraţii au decis cercetarea agresorului sub control judiciar.

La data de 6 iulie 2018, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş au identificat un tânăr de 27 ani din  localitatea Cut, ca persoană bănuită de comiterea unei fapte de violenţă în familie, faptă sesizată poliţiei în cursul aceleiaşi zile, potrivit IPJ Alba.

Vineri, în jurul orei 18.50, între bărbatul de 27 de ani  şi persoana vătămată, un tânăr de 22 ani (fratele său- n.r.), ambii din localitatea Cut, a izbucnit un conflict spontan, pe fondul unor discuţii contradictorii.

Bărbatul de 27 de ani ar fi aplicat mai multe lovituri tânărului, cu un obiect ascuţit, în zona cervicală și abdominală. Tânărul  de 22 ani a fost  transportat cu ambulanța la Spitalul Municipiului Sebeș pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Față de bărbatul de 27 de ani a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș cu propuneri legale, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de violenţă în familie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax