Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Galda de Jos REȚINUT de polițiști. Este suspect într-un dosar de VIOL și FURT

Publicat

politie transport

Un tânăr în vârstă de 26 de ani din comuna Galda de Jos a fost reținut joi de polițiști, fiind suspect ce ar fi violat o femeie din comuna Cricău. După comiterea faptei, acesta i-ar fi sustras victimei telefonul mobil și o sumă de bani.

Potrivit IPJ Alba, joi după amiază, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 26 de ani, din comuna Galda de Jos, ce este bănuit de comiterea infracțiunilor de viol și furt.

Faptele au fost reclamate joi dimineața de către o femeie de 41 de ani, din comuna Cricău.

Se pare că în noaptea de 4/5 aprilie, în timp ce femeia se deplasa de la stația de autobuz spre casă, ar fi fost acostată de tânăr și dusă cu forța pe o stradă lăturalnică unde ar fi violat-o. După comiterea violului, tânărul i-ar fi furat femeii telefonul mobil și suma de 74 de lei.

Vineri, 6 aprilie, bănuitul de comiterea faptelor va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax