Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Horea, după gratii. Acuzat de violenţă în familie, nu a respectat restricţiile impuse de instanţă

Publicat

retinut, arestat, catuse

Era cercetat sub control judiciar, pentru violenţă în familie şi distrugere, dar nu a respectat restricţiile impuse de instanţă. A consumat alcool, în mai multe localuri publice. Acum, va fi cercetat în stare de arest preventiv.

În 16 martie, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 30 de ani, din comuna Horea, transmite IPJ Alba.

Poliţiştii au constatat că acesta şi-a încălcat obligaţiile stabilite la data de 23 februarie, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Cîmpeni şi a consumat băuturi alcoolice, în incinta unor localuri publice.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni şi instanţei de judecată, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeşte şi Bărbat din Horea, reținut pentru că nu a respectat interdicția de a se apropia de familie. Și-a agresat mama și bunica

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax