Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Horea, trimis în judecată pentru tentativă de omor după ce a lovit cu mașina 3 persoane

Publicat

Tânărul din comuna Horea, Nicolae Pădurean, acuzat că a lovit intenţionat cu maşina trei persoane a fost trimis în judecată. Fapta acestuia a fost încadrată la tentativă de omor, tânărul riscând până la 10 ani de închisoare. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba îl acuză pe tânărul din Horea de tentativă de omor, după ce acesta ar fi lovit intenţionat cu maşina trei persoane care se deplasau pe stradă.

”În fapt, s-a reținut că, inculpatul, în data de 27.08.2017, în jurul orelor 22.19, conducând un autoturism proprietate personală pe o strada din com. Horea, jud. Alba, pe fondul unui conflict spontan anterior și în mod intenționat, a lovit cu autovehiculul persoanele vătămate M.I., M.I.C. și M.I., care se deplasau pe stradă, pe partea stângă în direcția lor de mers, după care a părăsit locul accidentului și a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale organelor de poliție alertate între timp despre acest eveniment. Victimele au suferit multiple leziuni traumatice care au necesitat spitalizarea acestora”, se arată într-un document al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Vezi și:

Tânăr din comuna Horea, REŢINUT pentru tentativă de OMOR calificat. A lovit intenţionat, cu maşina, trei persoane

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax