Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Hunedoara, cercetat penal la Sebeș pentru furt dintr-un bancomat. Ce dispozitiv a folosit

Publicat

atm bancomat

Polițiștii din Sebeș l-au identificat pe un tânăr din județul Hunedoara, ca bănuit de furt. Acesta ar fi montat un dispozitiv de retenție a banilor, în fanta unui ATM și ar fi reușit să fure 400 de lei în dauna unei femei care a extras suma de bani, potrivit IPJ Alba.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș l-au identificat pe un tânăr de 26 de ani, din municipiul Hunedoara, ca și persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt care a fost sesizată poliției la data de 18 august 2020.

În 17 august 2020, tânărul ar fi instalat, în fanta unui ATM care funcționează în zona unui centru comercial din Sebeș, un dispozitiv de retenție a banilor și ar fi reușit, astfel, să sustragă suma de 400 de lei, pe care o femeie de 64 de ani, din Sebeș, a solicitat-o ATM-ului.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat precum și pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rusinea

    joi, 03.09.2020 at 15:47

    Bancomat ďe doi lei !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax