Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Ighiu, amenințat și urmărit cu un cuțit, de fratele său pe străzile din localitate. Făptașul s-a ales cu dosar penal

Publicat

cutit, briceag, atac

Un bărbat de 31 de ani, din comuna Ighiu, a fost reținut de polițiști după ce și-ar fi amenințat fratele cu un cuțit și l-ar fi urmărit pe străzile din comună. Acesta este cercetat pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit IPJ Alba, la data de 01 februarie 2020, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 31 de ani, din comuna Ighiu, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, atât în data de 31 ianuarie 2020, cât și în data de 01 februarie 2020, l-ar fi amenințat cu moartea pe fratele său, un tânăr de 27 de ani, după care l-ar fi urmărit pe străzile din comună, având asupra sa un cuțit.

În cursul zilei de duminică, 02 februarie 2020, bărbatul a fost prezentat în fața magistraților, care au dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax