Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Ighiu CONDAMNAT la trei luni de închisoare, pentru lovirea unui cetăţean. Îşi va executa pedeapsa la penitenciarul Aiud

Publicat

arestat_catuse Un tânăr de 26 de ani din Ighiu a ajuns după gratii, după ce în luna septembrie a anului trecut a lovit un cetăţean de 34 de ani în faţa locuinţei sale.

Miercuri, poliţiştii Postului de Politie Ighiu l-au depistat şi reţinut, pe raza municipiului Alba Iulia, pe D.I.M., de 26 de ani, din comuna Ighiu, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

Tânărul a fost condamnat de Judecătoria Alba Iulia la executarea unei pedepse privativă de libertate de 3 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Anul trecut, în septembrie un bărbat de 34 de ani din comună, a sesizat poliţiştii Postului de Poliție Ighiu cu privire la faptul că în timp ce se afla in faţa locuinţei sale, a fost agresat de către D.I.M. Reclamantul a prezentat un certificat medico-legal din care rezultă că are nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare.

Condamnatul a fost depus în penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

D.I.M. este cunoscut ca fiind o persoană violentă, în cursul anului trecut fiind cercetat în alte două dosare penale, pentru fapte comise cu violenţă şi sancţionat contravenţional pentru că a provocat scandaluri şi a tulburat liniştea publică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax