Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din judeţul Mureş, suspect într-un caz de furt dintr-o parcare din comuna Unirea. A scos 200 de litri de motorină din rezervorul unui camion

Publicat

canistre cu motorinaUn tânăr din judeţul Mureş este suspect într-un caz de furt comis în 23 aprilie. La acea dată, tânărul de 27 de ani ar fi sustras 200 de litri de motorină din rezervorul unui camion, într-o parcare amenajată pe raza comunei Unirea.

Poliţiştii din Ocna Mureş l-au identificat pe un tânăr din judeţul Mureş ca persoană bănuită de comiterea unui furt de combustibil din rezervorul uni camion parcat, faptă sesizată poliţiei la data de 23 aprilie.

Vineri, poliţiştii din Ocna Mureş l-au identificat pe S.I., de 27 de ani, din comuna Mădăraş, judeţul Mureş care, în noaptea de 23/24 aprilie, ar fi sustras 200 de litri de motorină din rezervorul unui camion, într-o parcare amenajată pe raza comunei Unirea.

Prejudiciul a fost recuperat integral, iar poliţiştii continuă cercetările faţă de tânăr sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax