Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Lancrăm, REŢINUT de poliţişti, după ce a dat o tură cu o autilitară furată din Vinţu de Jos. A abandonat-o sub un pod de la autostradă

Publicat

arestat, catuse Tânărul de 21 de ani din Lancrăm care a furat o autoutilitară, împreună cu un minor de 17 ani şi a abandonat-o sub un pod de la autostradă a fost reţinut de poliţişti. Va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit IPJ Alba, în 17 februarie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de U.R.C., un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Lancrăm, care alături de un minor de 17 ani, din aceeaşi localitate este cercetat pentru furtul unei autoutilitare, faptă comisă în duminică dimineaţa.

Tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

Reamintim că U.R.C., de 21 de ani şi C.B.I. de 17 ani sunt cercetaţi după ce, duminică, în jurul orei 5.00, în timp ce se aflau într-un local public din Vinţu de Jos, au observat un autovehicul ce era lăsat de către proprietar, pornit, cu cheile în contact şi neasigurat, pe strada Gării din localitatea Vinţu de Jos. Se pare că proprietarul autovehiculului intenţiona să facă o călătorie şi a lăsat autoutilitara în faţa porţii, pornită, pentru a se încălzi.

În aceste împrejurări, cei doi tineri au sustras autovehiculul pentru a se deplasa în Lancrăm, însă l-au abandonat sub un pod destinat colectării si evacuării apelor pluviale, sub Autostrada A1, în apropierea intersecției autostrăzii cu DN 7, în zona Vinţişoara, loc în care a fost găsit de către poliţişti.

Pe numele celor doi tineri a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax