Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Tânăr din Lupșa, cercetat penal după ce a tăiat ilegal 11 arbori de pe un teren din localitate

Publicat

Un tânăr de 22 de ani din comuna Lupșa este cercetat penal după ce oamenii legii au descoperit că, în cursul lunii noiembrie, bărbatul a tăiat fără drept de pe un teren de pe raza comunei 11 arbori din specia fag.

La data de 11.12.2012, poliţiştii Secţiei 11 Poliţie Rurală Baia de Arieş au întocmit acte premergătoare cercetării, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tăiere fără drept şi furt de arbori, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 108 alin. 1 lit. a și art. 110 alin. 1 lit. a din Legea nr. 46/2008, faţă de H.C., de 22 de ani, din comuna Lupşa, judeţul Alba.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că în cursul lunii noiembrie 2012, suspectul a tăiat, fără drept, de pe un teren situat în locul numit ,,Coasta Șesii, pe raza comunei Lupşa, 11 arbori din specia fag, aparţinând unui cetăţean din aceeaşi comună.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspectului şi recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax