Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Lupșa, cercetat pentru conducere fără permis. A provocat un accident și a fugit de la locul faptei

Publicat

politie masina

Poliţiştii Biroului Rutier Sebeş din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au fost sesizați, în data de 19 noiembrie orele 17.00, cu privire la producerea unui accident de circulaţie, soldat cu pagube materiale, pe strada Mihail Kogălniceanu, din Sebeș, precizându-se că unul dintre conducătorii auto a plecat de la locul faptei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului Rutier Sebeş au identificat, cu operativitate, conducătorul auto care a plecat de la locul producerii accidentului, acesta fiind T.A.F., un bărbat de 29 de ani din localitatea Lupşa, judeţul Alba.

Poliţiştii au constat că bărbatul, în timp ce conducea autoturismul pe strada Mihail Kogălniceanu, din Sebeș, nu a păstrat distanţa regulamentară şi a acroşat un autoturism care circula în faţa sa, care era condus regulamentar de către F.A., o femeie de 33 de ani din municipiul Sebeş.

Accidentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale iar autorul, T.A.F. a plecat de la locul producerii evenimentului.

Faţă de T.A.F., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax