Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Lupşa, condamnat la doi ani de închisoare. A produs ACCIDENT MORTAL şi a fugit de la locul faptei

Publicat

politie transport

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Lupşa a fost condamnat la 2 ani şi opt luni de închisoare cu executare, după ce a produs un accident mortal şi a părăsit locul accidentului.

IPJ Alba transmite că, pe 23 martie, în jurul orei 13.50, polițiștii Postului de Poliție Lupșa l-au depistat şi reţinut pe un tânăr de 27 de ani, din comuna Lupşa, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Cîmpeni.

Tânărul  a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani şi 8 luni închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Pe 18 noiembrie 2015, A.N.A. (24 de ani, la data faptei), din comuna Lupşa, aflat sub influenţa alcoolului, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat un bărbat în vârstă de 57 de ani, localnic, care se deplasa ca pieton, pe DN75, pe raza localităţii Lupşa. Şoferul a părăsit locul accidentului. Victima a fost transportată la spitalul din Cîmpeni unde, la scurt timp, a decedat.

Ulterior, poliţiştii l-au identificat pe şofer, iar în urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,69 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Citeşte şi UPDATE: ACCIDENT grav în Lupșa. Un bărbat a DECEDAT după ce a fost lovit de un autoturism. Șoferul a fugit de la fața locului

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Tara lui Papura Voda

    sâmbătă, 24.03.2018 at 12:53

    Deci, omori un om, conducand baut, fugi de la locul accidentului si iei 2-3 ani ???
    Inca o data justitia din tara asta e o gluma proasta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax