Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Miercurea Sibiului, sancționat de polițiștii din Alba. A fost prins cu o tonă de cartofi fără acte

Publicat

Un tânăr de 28 de ani din comuna Miercurea Sibiului a fost sancționat contravențional de polițiști după ce a fost prins în timp ce transporta cu un autoturism 1.000 de kilograme de cartofi fără documente legale de proveninență.

Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 10.40, poliţiştii Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport pentru cele 1.000 de kilograme de cartofi ce erau transportaţi.

Faţă de acesta a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile art. 1 din Legea 12/1990, iar întreaga cantitate de cartofi a fost indisponibilizată, în vederea confiscării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax