Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Mihalţ REŢINUT pentru FURT dintr-o BANCĂ din Alba Iulia. A spart un geam şi a sustras carduri şi un aparat electronic

Publicat

condamnat, arestat

condamnat, arestat Un tânăr din comuna Mihalţ, aflat în stare de ebrietate, a spart geamul unei bănci din cartierul Cetate al oraşului Alba Iulia şi a furat mai multe carduri şi un aparat de citit carduri. Anterior acestei fapte, tânărul a distrus şi un aparat instalat într-o sală de jocuri. A fost prins la scurt timp de poliţişti şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de marţi spre miercuri, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe C.E., de 25 de ani, din comuna Mihalţ, judeţul Alba, ca persoana bănuită de comiterea furtului.

În jurul orei 0.00, fiind în stare de ebrietate, tânărul ar fi spart geamul unei bănci situată în cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia şi ar fi sustras mai multe carduri bancare precum şi un aparat electronic de tip „Card Reader”.

Din cercetări a rezultat că, în aceeaşi noapte, anterior comiterii furtului, tânărul a distrus ecranul unui aparat electronic de jocuri de noroc, amplasat într-o sală de jocuri din acelaşi cartier al municipiului Alba Iulia.

Poliţiştii au luat faţă de C.E. măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere, urmând să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax