Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Ocna Mureş, cercetat penal. A condus, băut şi fără permis, o maşină neînmatriculată

Publicat

masina politie

Un tânăr de 28 de ani, din Ocna Mureș, este cercetat penal pentru cumul de infracţiuni rutiere. A fost prins în trafic, sub influenţa alcoolului, la volanul unui autoturism neînmatriculat, fără permis.

Potrivit IPJ Alba, tânărul a fost oprit în trafic, pe o stradă din Ocna Mureş, luni în jurul orei 22.00.

Polițiștii au constatat că tânărul era sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezultată în urma testării cu etilotestul fiind de  0,90 mg/l alcool pur in aerul expirat.

De asemenea, cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că plăcuțele de înmatriculare montate pe autoturismul condus de tânăr aparțin unui alt autoturism.

Tânărul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar polițiștii i-au întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat pentru conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax