Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Ocna Mureș, REȚINUT de polițiști după ce a furat mai multe bunuri dintr-o locuință din comuna Hopârta

Publicat

Un tânăr din Ocna Mureș a fost reținut de polițiștii din Aiud, fiind bănuit că a sustras bunuri, în valoare de 9.000 de lei, dintr-o casă din localitatea Valea Seacă, comuna Hopârta. Prejudiciul a fost recuperat și restituit păgubitului.

Potrivit IPJ Alba, la data de 16 decembrie 2020, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, sprijiniți de polițiștii din Ocna Mureș, l-au identificat pe un tânăr de 21 de ani, din Ocna Mureș, ca persoană bănuită de săvârșirea unui furt din locuință, faptă sesizată poliției la data de 15 decembrie 2020, de către un bărbat din localitatea Vama Seacă, comuna Hopârta, care le-a spus polițiștilor că s-a întors din străinătate și a constatat faptul că îi lipsesc bunuri din locuință, în valoare de 9.000 de lei.

În sarcina tânărului s-a reținut faptul că, în data de 14 noiembrie 2020, ar fi pătruns, prin efracție, în interiorul locuinței și ar fi sustras două televizoare și o șa pentru călărie, pe care, ulterior, le-ar fi vândut unor persoane din Ocna Mureș.

Bunurile au fost recuperate și restituite persoanei păgubite.

În cursul zilei de azi, 17 decembrie, tânărul reținut va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax