Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Pianu de Sus, REȚINUT de polițiști. A furat 4.000 de lei în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc din Sebeș

Publicat

Un tânăr de 23 de ani din Pianu de Sus a fost reținut de polițiști după ce ar fi furat 4.000 de lei în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc din Sebeș. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 septembrie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 23 de ani, din Pianu de Sus, județul Alba, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în dimineața zilei de 18 septembrie 2022, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc din municipiul Sebeș, ar fi sustras suma de 4.000 de lei, profitând de neatenția angajatei localului.

Cu ocazia activităților de cercetare efectuate, polițiști au recuperat prejudiciul, în proporție de 60 %.

În cursul zilei de azi, tânărul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax