Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Poiana Galdei, REȚINUT pentru tentativă de viol. Ar fi încercat să agreseze sexual o tânără, noaptea, pe stradă

Publicat

politie mascati

Un tânăr din localitatea Poiana Galdei a fost reținut pentru tentativă de viol. Ar fi încercat să constrângă o tânără pentru a întreține relații sexuale cu el, împotriva voinței ei. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 10 iulie 2021, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr, de 26 de ani, din localitatea Poiana Galdei, care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tentativă de viol.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în noaptea de 9/10 iulie 2021, în timp ce se afla pe o stradă din comuna Galda de Jos, ar fi încercat să constrângă o tânără de 24 de ani, din comuna Galda de Jos, să întrețină cu el raporturi sexuale.

În cursul zilei de 11 iulie 2021, reținutul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax