Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Rădeşti, cercetat pentru lovire şi port ilegal de cuţit. A atacat un bărbat aflat într-un bar din localitate

Publicat

pol

Un bărbat în vârstă de 21 de ani din comuna Rădeşti este cercetat pentru lovire şi port ilegal al cuţitului, după ce, joi seara, aflat sub influenţa alcoolului, a intrat într-un bar din localitate şi l-a lovit pe un bărbat cu piciorul în cap. Mai mult decât atât, l-a rănit cu un cuţit în zona gâtului, victima fiind transportată la spitalul din Aiud.

Joi 28 iunie, la ora 22.13, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au fost sesizaţi prin intermediul numărului de urgenţă 112, cu privire la faptul că, în localitatea  Rădeşti, între doi bărbaţi a avut loc o altercaţie.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că C.T. (21 de ani), din comuna Rădeşti, fiind sub influenţa alcoolului, s-a deplasat în jurul orelor 22.00, la un bar din localitate, unde, fără un motiv evident, i-a aplicat o lovitură cu piciorul în cap unui bărbat aflat în bar. I-a aplicat apoi şi două lovituri, în zona gâtului, cu un cuţit pe care îl avea asupra sa, provocându-i două plăgi superficiale.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la spitalul din Aiud, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internat în spital.

Faţă de C.T., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi  portul fără drept al cuţitului, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporalã a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publicã.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax