Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Roșia de Secaș, prins de polițiști în timp ce pescuia pe râul Mureș, folosind unelte interzise. S-a ales cu dosar penal

Publicat

Poliţiştii din Lunca Mureșului au depistat un tânăr care a încălcat dispoziţiile legale privind pescuitul. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba reaminteşte că ne aflam în perioada de prohibiţie, care mai durează până în 7 iunie, inclusiv.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba continuă acțiunile pentru prevenirea şi combaterea pescuitului ilegal.

Astfel, duminică, 1 mai 2022, poliţiştii Postului de Poliție Lunca Mureșului au făcut un control, pe râul Mureș, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul piscicol.

Cu ocazia acestui control, a fost depistat un tânăr de 25 de ani, din comuna Roșia de Secaș, în timp ce pescuia, folosind unelte interzise, în albia râului Mureș.

Faţă de bărbat, a fost întocmit dosar penal, în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „folosirea de către persoane neautorizate a uneltelor pentru pescuit comercial in perioada de prohibitie”, faptă prev. şi pedepsită de art.64, lit. i din O.G.23/2008, modificată, privind pescuitul şi acvacultura.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax