Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Roșia de Secaș, REȚINUT de polițiști după ce a bătut un alt tânăr din localitate

Publicat

Arhivă foto

Un tânăr de 24 de ani din comuna Roșia de Secaș a fost reținut marți, 12 septembrie 2023, fiind acuzat că duminică seară ar fi agresat un alt tânăr din aceeași localitate.

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 septembrie 2023, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 24 de ani, din comuna Roșia de Secaș, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 10 septembrie 2023, pe fondul unor discuții contradictorii avute cu un tânăr din comună, l-ar fi agresat, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare ar avea nevoie de 1-2 zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de miercuri, 13 septembrie, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale, au transmis reprezentanții Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax