Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Roşia Montană, ARESTAT preventiv pentru OMOR. L-a înjunghiat pe un consătean, de două ori, cu un cuţit

Publicat

cutit Un tânăr de 32 de ani din comuna Roşia Montană a fost reţinut, luni seara, pentru omor, după ce l-a lovit pe un consătean, de două ori, cu un cuţit. Victima a murit la spital, medicii nereuşind să- mai salveze viaţa, din cauza leziunilor. Cauza a ajuns în atenţia Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

UPDATE: Instanţa a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru 30 de zile.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, Daniela Constantin, a precizat pentru Alba24 că tânărul a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut duminică seara, după ce inculpatul, Cosmin Sabin Onisie (32 de ani), consumase o cantitate mare de alcool, la o petrecere în sat.

S-a certat cu un consătean, în vârstă de 40 de ani şi, în timpul conflictului, l-a lovit de două ori cu un cuţit. Victima a suferit hemoragie internă şi externă. A fost transportat de o cunoştinţă la spital, fără ca aceasta să ştie ce fel de leziuni suferise bărbatul.

Din cauza leziunilor, a decedat la spital, medicii încercând, fără succes, să-l resusciteze.

UPDATE 1: Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a transmis precizări, într-un comunicat de presă: „Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii preventive a reţinerii inculpatului ONISIE COSMIN SABIN, în vârstă de 32 ani, pe o durată de 24 de ore,  începând cu data de 4.07.2016, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

În data de 5.07.2016, urmare propunerii formulate de către procuror,  judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile, fiind emis mandat de arestare preventivă.

În fapt, s-a reținut că, în noaptea de 3.07.2016, în jurul orei 22.00, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii purtate cu victima Z. Ş.,  inculpatul Onisie Cosmin Sabin i-a aplicat două lovituri cu un obiect tăietor-înţepător în urma cărora victima a suferit leziuni corporale care au necesitat transportarea acestuia la Spitalul Orăşenesc Abrud, unde s-a constatat decesul acesteia.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul IPJ Alba.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax