Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Sălciua, reținut de polițiști pentru 24 de ore. A furat mai multe aparate și unelte din magazia unui consătean

Publicat

politie

Un tânăr din Sălciua a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore după ce a furat mai multe aparate şi unelte din magazia unui consătean. Marți, suspectul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni cu propunere de arestare preventivă.

În data de 2 decembrie 2013, ora 18.15, poliţiştii Postului de Poliție Sălciua, au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de Alexandru B., de 21 de ani, cunoscut cu antecedente penale, care este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu şi furt calificat.

Poliţiştii au reţinut în sarcina suspectului că în noaptea de 26/27.11.2013, a pătruns fără drept, în curtea locuinţei unui cetăţean din comuna Sălciua iar dintr-o magazie neasigurată, a sustras bunuri în valoare de 1.350 lei (un motoferăstrău, un circular, un laţ de motoferăstrău şi un pet cu benzină).

În cursul zilei de azi, 3 decembrie 2013, Alexandru B. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax